Harry Redknapp visste om ulovlig gambling: «Hvem f*** bryr seg om det?»

(Dagbladet): Britiske Telegraph fortsetter sin skandale-serie med avsløringer om korrupsjon og bestikkelser i britisk fotball.

I kveld er anklagene rettet mot managerprofilen Harry Redknapp (69).

69-åringen er en av Englands mest profilerte managere og har trent lag som Southampton, Portsmouth, Tottenham Hotspur og Queens Park Rangers. Briten er nå landslagssjef i Jordan.

Ifølge The Telegraph avslører Redknapp omfattende gambling blant egne spillere – som gamblet ulovlig på egne kamper. Dette er blitt fanget opp på film hos The Telegraph, av et skjult kamera av journalister som jobbet undercover.

Da Redknapp seinere ble konfrontert med dette, svarte Redknapp at han var klar over at spillerne tippet på kampene og la til: «Hvem f*** bryr seg om det?».

Forbudt

Det engelske fotballforbundet (FA) forbyr spillere å tippe på egne kamper.

Da Redknapp ble konfrontert med at dette er brudd på FA-reglementet, svarte han:

- Åh, er det? Åh, okay. Men det var ikke det på den tida, var det? De tippet ikke på det andre laget, men på at eget lag skulle vinne, sa Redknapp til Telegraph.

Det blir ikke oppgitt hvilke lag eller spillere som var involvert.

Flere rammet

De ferske anklagene kommer i rekken av flere der først Englands landslagssjef Sam Allardyce ble avslørt for å bryte reglene til sitt eget fotballforbund. Det endte med at Allardyce ble sparket.

Så kom Telegraph med en artikkel som hevdet åtte Premier League-managere har mottatt bestikkelser. Ingen av disse var navngitte.

Onsdag kveld kom altså en ny rystende artikkelserie rettet mot navngitte profiler på nivå to i britisk fotball:

Jimmy Floyd Hasselbaink, manager i QPR. Tommy Wright, assistenttrener i Barnsley. Massimo Cellino, klubbeier i Leeds United.

Friday, September 30th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
June 2021
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Recent Comments