Hans Olav Lahlum tar oppgjør med nettrollene

Fredag kveld gjestet forfatter Hans Olav Lahlum humorprogrammet «Nytt på nytt».

Det var det ikke alle som satte like stor pris på. Mens programmet fortsatt var på lufta, tikket det inn meldinger på krimforfatterens mobiltelefon.

«Hei! Fint om du kan holde deg unna TV’n min! Fredagskvelden skal vi ha det trivelig!» skal det ha stått i en av meldingen. Det skriver Lahlum på sin Facebook-profil, der han tar et oppgjør med nettrollene.

–Trist at noen der ute fikk sin fredagskveld ødelagt av meg – men sant at jeg (i likhet med alle andre Nytt på nytt-gjester) umulig kan gjøre alle seerne fornøyde samtidig, skriver Lahlum.

Forum på nett

I innlegget understreker Lahlum at han som offentlig person har måttet lære seg å gå videre med de konstruktive tilbakemeldingene, uten å la seg trykke ned av de hatefulle.

Det var ikke bare på SMS folk hadde skrevet hva de mente om Lahlums opptreden i programmet. Sammen med innlegget poster Lahlum en lenke til det debattforum på nett, der hans person diskuteres.

Flere skriver at de synes at Lahlum er irriterende å se på TV. Men det er også mange som skriver at de syns forfatteren gjør en god figur på skjermen.

Ofte på TV

Lahlum er kjent som en aktiv samfunnsdebattant, SV-medlem og sjakkspiller. Han har lenge vært en yndet gjest i ulike TV-programmer. «Nytt på nytt» har han gjestet flere ganger før, i tillegg til programmer som «Store studio», «Lindmo» og «Typen til».

I 2013 deltok i eksperimentet «verdens lengste TV-intervju», der han ble intervjuet av Mads Andersen for VGTV i hele 30 timer, 1 minutt og 44 sekunder.

Og det er lite som tyder på at fredagens opptreden blir hans siste. Den humoristiske forfatteren avslutter innlegget moralen: med en

– Det finnes fortsatt for mange nettroll der ute, men heldigvis mange flere konstruktive mennesker! Og livet er altfor kort til at jeg vil la irritasjonen over de første skygge for gleden over de siste! skriver han.

Det har ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med Lahlum mandag.

Monday, September 26th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments