Eldre kjæreste, eksmodell hasjrøyking – slik blir karakteren

Forrige uke ble det kjent at den unge skuespilleren Ruby Dagnall (16) har fått en rolle i NRKs suksesserie «Skam».

Det var NRK som bekreftet at Dagnall blir å se blant skolekameratene til Noora og gjengen hennes.

16-åringen er også premiereklar med filmen «Rosemari», og det er allerede blitt spådd at hun har en lysende skuespillerkarrière i sikte.

Overfor Side 2 avslører Ruby at hun fikk massiv oppmerksomhet etter at mediene begynte å skrive at hun hadde fått en rolle i NRK-serien.

- Etter at det ble kjent at jeg skal være med fikk jeg 400 venneforespørsler på Facebook om dagen! Jeg trodde det var tabu å sende til folk du ikke kjenner, men det gjaldt visst ikke lenger, sier hun til nettstedet.

- Jeg øver hver kveld

I motsetning til den allerede kritikerroste filmen «Rosemari» – som har premiere denne helgen – spiller hun en helt annen type karakter enn i «Skam».

I ungdomsserien skal hun nemlig spille en rebelsk tenåring.

- Jeg spiller noe heeelt annet! En som har hatt kjæreste på 20, har vært modell, som er lei av livet. Det blir mye hasj … Det er noe helt nytt, sier hun og fortsetter:

- Jeg øver hver kveld. Hvordan inhalerer man egentlig hasj? sier hun til nettstedet.

Enorm suksess

Det var i mars Håkon Moslet, som er redaksjonssjef for TV i NRK P3, lettet på sløret om at fansen kunne vente seg en tredje sesong av «Skam».

Like etter bekreftet serieskaperen Julie Andem nyheten under Nordiske mediedager i Bergen.

Det har allerede blitt avslørt at det er karakteren Isak som blir hovedpersonen i den kommende sesongen, og forrige måned fikk fansen sjokknyheten om at karakteren William, spilt av skuespiller Thomas Hayes, har valgt å slutte i serien.

Første sesong av «Skam» ble en av fjorårets mest kritikerroste tv-serier og ungdomserien fikk ros fra seere og kommentatorer i alle aldre.

Saken ble først publisert på Seoghør.no. Les her.


EN DEL AV GJENGEN?: I den kommende sesongen av «Skam» skal Ruby Dagnall spille en rebelsk 16-åring. Det er ukjent hvordan forholdet hennes blir til de andre jentene i serien. Foto: NRK 
Vis mer
Wednesday, September 7th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments