Dynket norske Mona (26) i vann

(Dagbladet): Kanadierens konsert på Chateau Neuf i fjor gikk inn i den bieberske historieboka, da artisten rasende forlot scenen etter kun få låter.

Den gang skal vannsøl på scenen ha vært medvirkende årsak til den kjappe exiten.

Bieber later imidlertid ikke til å ha vannskrekk, all den tid han i kveld lot scenen i Telenor Arena bli dynket med vann under siste låt.

Til tonene av superhiten «Sorry» fosset vann ned på scenen, slik at både Bieber og danserne hans ble klissvåte.

Norsk flagg på brystet

22-åringen avsluttet konserten med å klemme alle danserne sine, og spesielt elleville ble publikum da turen kom til norske Mona Berntsen (26), som er en av danserne på den enorme «Purpose»-turneen.

Berntsen var iført en hvit t-skjorte med det norske flagget på, og da Bieber hørte jubelbruset fra publikum ga han sin norske danser en ekstra lang klem.

Deretter la han henne ned på scenegulvet, og dynket henne i vann sammen med de andre danserne.

Totalt var 24 000 publikummere til stede i Telenor Arena i kveld for å se Biebers show.

I morgen gjentar han prestasjonen foran nye 24 000 publikummere, før turen går videre til Finland og Helsinki, der han også skal gjøre to store konserter.

Dyr smak

Tidligere i dag avslørte Dagbladet artistens krav til oppvartning bak scenen.

Blant annet kom det fram at Bieber krever godterifri sone, men at han mer enn gjerne vil ha tequila til tusenvis av kroner.

Ikke alle hadde det like gøy under kveldens konsert. Lillestrøm-kvinnen Sovar Amin skrev i en sms til Dagbladet at hun følte situasjonen foran scenen var kaotisk, og fortalte at flere hadde besvimt.

Politiet sa imidlertid til Dagbladet at det ikke var kaos, og at de ikke hadde fått melding om at noen hadde besvimt – men fortalte at flere hadde blitt hentet ut av publikumsområdet for å få luft og vann.

Friday, September 23rd, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments