Cavani-sløsing reddet poeng for Arsenal

Paris St. Germain trengte bare 42 sekunder på å legge fullt press på Arsenal i mesterligaen. Edinson Cavani scoret, men bommet på flere kjempesjanser i 1-1-kampen.

Vertene hadde ti pasninger på rad før spissen headet inn 1-0 fra første stolpe. Arsenal-manager Arsène Wenger må ha irritert seg enda gråere av forsvarsjobben.

Det tidlige målet dikterte kampen og ga PSG ro i rekkene.

Laget spilte sin første Champions League-kamp på lenge uten Zlatan Ibrahimovic. Han forsvant til Manchester United som Bosman-spiller i sommer.

Bom-bom og bom

Cavani misbrukte en kjempemulighet etter vel en halvtime. Han var forbi keeper, men skjøt utenfor på blankt mål.

Like før pause mistet han merkelig nok balansen da han var i en nydelig posisjon.

BBC slo fast at Cavani burde hatt et hat trick i løpet av førsteomgangen og dermed helt ha punktert kampen.

Arsenal så ut til å havne på etterskudd også i årets utgave av mesterligaen. Men Alexis Sánchez utlignet etter 78 minutter.

Det var langt på vei helt mot spillets gang. I sluttfasen kunne Arsenal ha tatt seieren, men Sánchez-avslutningen ble reddet.

I den andre kampen i gruppen spilte Basel og Ludogorets 1-1.