Burnley stanget Watford i senk

• Burnley – Watford 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Burnley vant 2-0 mot Watford i Premier League etter to hodestøt ved Jeff Hendrick og Michael Keane.

Watford sto med to strake Premier League-seiere, men i bortemøtet med Burnley ble det bråstopp på den fine rekka som inneholdt tre poeng mot Manchester United og West Ham.

I 1. omgang var det Jeff Hendrick som stanget inn 1-0 etter 38 minutter. En corner fra Steven Defour fant Hendricks hode og midtbanespilleren var råsterk i feltet.

Det var også stillingen til pause.

Bare fem minutter etter sidebytte var det Michael Keanes tur til å stange inn 2-0. Forsvarsspilleren fikk i likhet med Hendrick stå noe uhindret i feltet og Keane var nådeløs. Også denne gangen var Defour med et innlegg.