Arsenal-seier i dramatisk kamp mot «norske» Hull

Hull – Arsenal 1-4 (0-1)

(Dagbladet): Arsenal kunne havne faretruende langt bak serieleder Manchester City på Premier League-tabellen hvis det ikke ble tre poeng mot Adama Diomandes og Markus Henriksens Hull i ettermiddag.

For parallelt med oppgjøret på KCOM Stadium, fosset Pep Guardiolas lyseblå mannskap videre med en overlegen 4-0-seier hjemme mot Bournemouth.

Derfor måtte Arsenal prestere. Anført av tomålsscorer Alexis Sánchez gjorde londonerne også jobben og vant 4-1, i et oppgjør hvor vertenes Jake Livermoore ble utvist i første omgang.

Alexis-dobbel

Etter at angriper Olivier Giroud ikke besto en medisinsk test tett opp mot kampstart, fikk Sánchez tillit som midtspiss – en rolle han også hadde i Champions League-oppgjøret mot PSG i midtuka.

17 minutter ut i matchen resulterte det i chilenerens første scoring for dagen, da han nærmest ble truffet av et skudd sendt avgårde av unggutten Alex Iwobi.

Like før pause fikk Sánchez også muligheten til å sette inn sitt andre for dagen, da Hull-stopper Livermoore ble utvist for viljehands innenfor 16-meteren, men Eldin Jakupovic reddet forsøket fra Arsenals nummer sju.

Xhaka-perle

Med ti mann mot gjestenes 11 i over en omgang, visste imidlertid Hull at det kom til å bli tøft. Ti minutter etter sidebytte trodde også de fleste at Theo Walcott hadde avgjort kampen med en lekker lobb av en scoring, men plutselig slo Hull tilbake da Petr Cech laget et straffespark på klønete vis som Robert Snodgrass satte kontant i vinkelen.

Men med 13 minutter igjen å spille skrudde Arsenal opp tempoet. En kjapp scoring av Sánchez ble etterfulgt av et kanonskudd av innbytter Granit Xhaka som gjorde at Arsene Wengers menn til slutt vant med sifrene 4-1.

- De er på rett vei. De har hatt en treig start, men spesielt på den siste tredjedelen ser det mye bedre ut for Arsenal nå. Dette er virkelig et steg i riktig retning, sier TV 2-ekspert Ronny Deila.

- Denne kampen hadde Arsenal vunnet uansett om Hull hadde fått rødt kort eller ikke. Det så ut som de hadde et knepp og to å gå på, supplerer kollega Brede Hangeland.

Saturday, September 17th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments