Alle trodde målet ble godkjent. Så ombestemte dommeren seg:- Særdeles merkelig

Bodø/Glimt – Brann 1-3 (1-1) Kampen pågår

BODØ/OSLO (Dagbladet): Det var en spesiell situasjon som utspilte seg i Bodø i dag. Brann trodde de hadde tatt tilbake ledelsen da Acosta sendte ballen i mål etter 24 minutter.

Det tok lang tid før dommeren i samråd med linjedommeren annullerte målet. Det viste seg at Acosta var i offside da han ble spilt fri. Begge dommerne var på vei ut mot midten før de tilsynelatende ombestemte seg.

TV 2 skal ha fått beskjed på indre bane om at det var fjerdedommeren som sa ifra om at målet skulle annulleres. Han kan ha sett situasjonen på storskjerm på stadion.

- Hvis fjerdedommeren har sagt ifra. Det kan se slik ut, så må han ha sett det på storskjerm. Det er umulig som fjerdedommer på midten å se at det er offside. På den første slowen tenkte jeg: «Oi, kommer ikke han fra offside?» Så lenge situasjonen er riktig så må vi akseptere det, sier Jahn Ivar Jakobsen til TV 2.

- Vi må streve etter at ting skal være riktig. Jeg syns det er helt ok, la han til.

Kristoffer Barmen scoret et nydelig mål med hodet for Brann. På spørsmål om hvordan han opplevde det annullerte målet, sier Barmen:

- Jeg vet ikke. Jeg ser den blir vist på storskjermen og at de endrer den.

Brann-trener Lars Arne Nilsen var også frustrert før andre omgang ble sparket i gang.

- Han dømmer først mål og da blir vi frustrert. Han dømmer mål så ombestemmer han seg. Det er jo storskjerm her, sier Larsen til TV 2.

«Særdeles spesielt», skriver ekspert Lars Tjærnås om situasjonen på Twitter.

«Er videodømming innført i Tippeligaen?» spør Jesper Mathisen.

Sunday, September 18th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments