Zidane plukket anonym Ødegaard av banen

(Dagbladet): Etter 66 minutter hadde Real Madrid Castilla-trener Zinedine Zidane sett nok av Martin Ødegaard (16). Da plukket han nordmannen av banen i lokaloppgjøret mot Rayo Vallecano B på stillingen 1-1.

- Ødegaard har vært lite involvert etter pause. Han var ikke så mye involvert i første omgang heller, men da hadde han i alle fall noen dødballer, sier TV 2-kommentator Asbjørn Myhre.

Anonym

Etter å ha startet forrige kamp på benken, fikk Ødegaard tillit fra start i Madrid-derbyet. 16-åringen startet som høyre kant i Zidanes 4-3-3-system, men klarte ikke å markere seg.

Castilla havnet også tidlig under, da Rayos Toni Arranz headet inn 1-0 for hjemmelaget etter bare seks minutter.

Castilla skapte på sin side lite, men slo tilbake gjennom på en dødball. Midtstopper Diego Llorente hadde tatt turen fram i angrep, og banket inn utligningen via stanga.

På landslagssamling

Utover i omgangen bølget spillet tilbake, på det som så ut til å være en relativt slitt kunstgressbane. Spillet foregikk lite Ødegaards side, og den eneste gangen nordmannen klarte å vise seg fram, var med et presist slått hjørnespark.

Corneren havnet på hodet til Castillas Javier Noblejas, men forsvarerens headig traff stolpen.