Spill de samme tolv minuttene om og om og om igjen

(PressFire.no): Du har tolv minutter på deg til å gjennomføre spillet. Tolv minutter, som spilles om og om igjen.

Spillsiden Polygon har fått prøve indiespillet «Twelve Minutes», som henter konspetet fra Bill Murray-filmen «Groundhog Day» , eller «En ny dag truer» som den het på norsk; du opplever samme dag om og om igjen, inntil du løser problemet som har oppstått.

 

Familietrøbbel

Hele spillet tar plass i leiligheten som du deler med din kone, som plutselig blir hentet av politiet mistenkt for noe kriminelt. I samme vending blir du slått ut av politiet, og dermed er spillet over. Nesten.

Tiden går tilbake til når dere er ensomme hjemme, og det er opp til spilleren å finne ut hva det er som skjer.

For å oppnå dette må man gå igjennom dagen flere ganger, for å oppdage nye saker hver eneste gang, og å finne ut av gåten: Hva er det hun egentlig skjuler? 

Som et gammeldags pek-og-klikk spill er det akkurat disse små gåtene som utgjør hva du skal kunne gjøre. Kombinasjoner av ting du finner i huset kan ta deg videre på oppdagelsesferden.

 

Dukkehus

Hele spillet spilles sett ovenfra og ned, som om du titter ned i et dukkehus. Små detaljer, som å bare kunne se hvor lang tid det har gått via klokkene som henger på veggen i huset, skal hjelpe til med følelsen av å virkelig være inne i spillet, forklarer spillutvikleren Luis Antonio til Polygon.

Å skape dette spillet er noe han har drømt om i seks år.

Frem til nå har han jobbet på Ubisoft, før han tok spranget  over til indiescenen for å arbeide med Jonathan Blows «The Witness».

Han har dermed kun jobbet med «Twelve Minutes» på fritiden.

Arbeidet med «The Witness», der han samarbeider med skaperen av indie-megahitten «Braid», antas avsluttet i løpet av sommeren, og «Twelve Minutes» skal etter planen komme ut i løpet av sommeren 2016 til Steam, PC og Mac. 

Monday, March 16th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments