Rosenborg-Helland fikk brudd i handa etter basketaket med Berisha


(Dagbladet): Det var noen minutter før pause i treningskampen mellom Viking og Rosenborg i går at tilskuerne i Stavanger ble vitner til et smått absurd opptrinn regissert av Pål André Helland og Veton Berisha.

De to havnet i en skikkelig bryteduell etter at Berisha forsøkte å ta ballen fra Rosenborg-vingen.

I kampens hete kunne det se ut som om Helland slo Berisha i ansiktet rett før han selv ble kastet i bakken på en måte et utrent øye ville beskrevet som «judoliknende».

Du kan se basketaket hos TV 2.

Brudd

Etter kampen, som endte med 4-2-seier til Viking, klaget Helland over smerter i handa fordi han landet forkjært da han gikk i bakken.

Nå har han fått konstatert brudd.

- Det var et lite brudd. Vi vet ikke noe om omfang, behandling og muligheten til å spille fotball ennå, men Helland har meldt forfall til U23-landslaget. Han skulle egentlig møte opp på samling i dag, men isteden flyr han hjem til Trondheim nå i ettermiddag, sier Rosenborgs spillerkoordinator Harald Pedersen til Dagbladet. 

Klokka 14 i ettermiddag har Pedersen mer info om bruddet:

- Pål André har gips på armen, men det er det man kaller en sportsgips, noe som betyr at han kan stille til seriestart om to uker. Bruddet er i det såkalte båtbeinet, som sitter i overgangen mellom tommelen og armen, forklarer Pedersen overfor Dagbladet.

- Ikke et slag

Helland sa til Adressa i går at han ikke følte at han slo til Berisha i sammenstøtet.

- Det var ikke et slag. Det var mer en berøring enn et slag, og til syvende og sist var det meg det gikk utover, som kanskje har ødelagt hånden, sa han til adressa.no.

- Jeg landet litt forkjært, for å si det mildt. Nå må jeg vel ta røntgen eller MR av hånden. Det er ikke noe alvorlig, og jeg klarer å spille med det. Det er bare vondt, sa han videre.

Vil spare kruttet

Rosenborg-stjernen forteller til Adressa at han har skværet opp med Berisha, og at gårsdagens opptrinn var unødvendig.

- Det er ikke pent, og det skal ikke skje. Det koker litt i kampens hete, men det er ingen grunn til å «ta livet av hverandre» i en treningskamp i mars. Vi får spare kruttet til serien starter, sa Helland.

U23-landslaget møter Slovakia i International Challenge Trophy Cup førstkommende torsdag.

Veton Berisha skal etter planen møte til U21-landslagssamling i dag, og etter det Dagbladet kjenner til kom Viking-spilleren uskadd fra basketaket.

Monday, March 23rd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments