Mørland og Scarlett om telefonblemme: – Det var pinlig

WIEN (Dagbladet): – Det har vært som et eventyr, sier Kjetil Mørland (34) til Dagbladet.

Han og hans duettpartner Debrah Scarlett (21) møter Dagbladet dagen etter at de sto på Eurovision-scenen Wiener Stadthalle og sang foran Wien-publikummet og tv-tittere i hele Europa. I bakgrunnen spilles svenske Måns Zelmerlöws vinnerlåt
<![CDATA[]]>
«Heroes» på radioen.

De to nordmennene endte til slutt på åttendeplass. Det er de veldig fornøyde med.

- Jeg er utrolig glad og rørt over at så mange mennesker har tatt til seg låta vår. Det hadde jeg aldri forestilt meg. Jeg sendte den inn til MGP i ren nysgjerrighet, sier låtskriver Mørland.

- Ikke mange timer søvn

I tillegg til en åttendeplass i Eurovision kan han også skryte av å ha vunnet Eurovisons låtskriverpris, som er stemt fram av sangkonkurransens låtskrivere.

- Det er nesten like gøy som å ha fått en åttendeplass. Det å bli anerkjent av låtskriverne er jeg utrolig stolt over, sier han.

Etter at Eurovision-poengene var telt opp, Sverige var blitt kåret til årets vinner, og showet var over, dro de to artistene på fest. Først for å feire med den norske delegasjonen, og så for å feire me de andre delegasjonene på klubbkonseptet Euroclub.

- Jeg har ikke fått så mange timer søvn. Vi festa til tidlig på morgenen, sier Mørland.

- Jeg dro fra Euroclub etter ca en time for å fortsette festen med vennene mine som er her, sier Scarlett.

De to artistene har fått mange nye bekjentskaper, og mange nye telefonnummer på kontaktlista. Et av numrene har de derimot litt strev med å finne igjen.

- Vi skal treffe Guy Sebastian, som deltok for Australia, når han kommer til Norge i august, sier Mørland, og legger til:

- Hvis vi finner igjen nummeret hans, da.

- Ja, det var et pinlig øyeblikk. Vi avtalte at vi skulle treffes på fest, og at jeg skulle ringe ham, men så finner jeg ikke igjen nummeret hans. Jeg har fått så mange meldinger og bilder at mobilen min har klikka, sier Scarlett.

Skal jobbe med Irland

Det er ikke bare australienerne de to norske artistene har fått kontakt med.

- Jeg har fått henvendelser fra flere, blant annet har jeg avtalt å jobbe med Irlands artist, Molly Sterling, sier Mørland.

Men før Mørland skal starte samarbeid med andre, skal han og Scarlett turnere i Norge. De håper også å kunne samarbeide mer sammen.

- Vi har et par ting på programmet som ikke er offentliggjort ennå. Vi skal planlegge framover når vi kommer tilbake til Norge, vi har hatt nok å tenke på her nede, sier Mørland.

- Nå er det bare å slappe av en dag, og så starte å jobbe igjen, sier Scarlett.

- Det blir bare en dag fri?

- Ja, for min del er det det, sier Scarlett, før Mørland legger til:

- Samme her.

- Folk elsker å sette ting i bås

- Hva tenker dere om å ha Eurovision-stempelet?

- Jeg tror det kommer helt an på hva vi gjør nå framover. Det er opp til oss å bruke denne muligheten for hva det er verdt. Vi har blitt utstilt i dette vinduet, og har fått en kjempemulighet. Folk elsker å sette ting i bås, det er ikke til å unngå, men vi har hatt en kjempeopplevelse med å være med på Eurovison, sier Mørland.

- Jeg tror ikke folk hjemme forstår hvor stort dette er, sier Scarlett.

<![CDATA[]]>

Sunday, May 24th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments