Mann til sykehus etter at han stupte rett i snekke


Like etter klokka 20 i kveld var Dan Borgersen og hans kone, som er gravid i 7. måned, ute på en kveldstur i snekka.

- Vi var ute og skulle se på det nye badeanlegget på Sørenga. Vi holdt lav fart, og idet vi kommer under Ormsundbrua kommer en fyr hoppende. Han snittet baugen på båten, sier Borgersen.

Han satte båten i revers.

- Da kom han andre svevende, og dunket rett ned i båten. Han lå helt horisontalt i lufta, og landet med halve kroppen i båten og halve kroppen i vannet, sier Borgersen.

- Tenna hans ligger her ennå.

Seks meter

Å hoppe fra Ormsundbrua, som forbinder Ormøya med Oslo-fastlandet ved Mosseveien, er populært. Det er rundt seks meter fra brua ned til vannflata.

Også i kveld var det mange badende i sundet.

- Det kom mange folk til for å hjelpe ham, og etterhvert kom politi og ambulanse. Han stakkars gutten gikk rett i sjokk, og stønnet bare «hjelp meg». Det var mye blod, sier Borgersen.

Han synes først og fremst synd på stuperen, men tenker på hva som kunne skjedd om han traff hans kone, som er gravid i 7. måned.

- Han traff båten en meter fra der hun satt. Jeg tør ikke tenke på hva som kunne skjedd om han traff henne, sier Borgersen.

Christian Krohn Engeseth, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, bekrefter at de ble varslet om ulykken og rykket ut til åstedet like over klokka 20.00.
 

- Forholdsvis sløv

- Det var en som var litt uheldig. Meldingen gikk ut på at en person muligens hadde hoppet fra brua og truffet en båt, og deretter havnet i vannet, sier Engeseth til Dagbladet.
 
Framme på stedet kunne patruljen konstatere at opplysningene stemte.
 
- Det kan virke som om det har kommet en båt under brua mens han var i ferd med å hoppe, uten at han merket det. Han har dessverre truffet båten, og er kjørt til Ullevål sykehus, i forholdsvis sløv forfatning. Han har skadet kjeven, blant annet fått slått ut tenner, sier operasjonslederen.
 
Ifølge Engeseths opplysninger er det ganske vanlig å hoppe fra den seks meter høye brua i forbindelse med bading.
 
- Men du bør selvfølgelig følge med på om det kommer en båt bak deg, presiserer politimannen.
 
Politiet har tatt vitneforklaringer fra folk på stedet, men anser hendelsen som en ren ulykke. Derfor får saken ikke noe politimessig etterspill.

Friday, July 3rd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments