Kalla freste mot 14-åring etter «hockeytakling»


(Dagbladet): Charlotte Kalla ble svensk mester for 19. gang i karrieren under dagens tremil i Kalix.

Men Kallas tremilsseier var på ingen måte noen dans på roser.

Den nybakte svenske verdensmesteren fikk tidlig en luke til konkurrentene og så ut til å cruise inn til en seier, men midtveis i løpet skjedde det som ikke skulle skje.

Plutselig kom en 14 år gammel gutt inn i løypa og suste i Kalla med noe som lignet på en hockeytakling.

- Forstår at hun ble sint

NSDs utstendte på stedet forteller at Kalla freste mot gutten og var tydelig sint etter den ulykksalige kollisjonen. Heller ikke publikum applauderte 14-åringens takling mot Kalla.

- Det var et uhell. Jeg skulle skynde meg til kanten for å se henne, men så skled jeg på et isflak og inn i løypa, forteller gutten til NSD.

- Jeg kan absolutt forstå at hun ble sint, men jeg håper noen kan si til henne at det var et uhell. Jeg vil be om unnskyldning, fortsetter 14-åringen.

- Jeg var redd for å skade ham

Kalla reiste seg – bokstavelig talt – og kapret til slutt SM-gullet.

Historien endte dermed godt, for Kalla både godtok og kom med en egen unnskyldning tilbake.

- Jeg vil be om unnskyldning fordi jeg skrek så voldsomt da vi krasjet. Men jeg ble så paff der og da. Jeg var redd for å skade ham, og jeg var redd for å skade meg selv, forteller det svenske skiesset.

- Når farten var så stor, var det nærmest som en hockeytakling. Men jeg klarte å bruke kreftene riktig resten av løpet. Det gjorde veldig godt å vinne til slutt, sier Kalla.

I mål var hun 35,6 sekunder foran sølvvinner Ida Ingemarsdottir. Trolig kun hun ha tillatt seg en kollisjon til og likevel kapret gullet.

- Ja, det kan hende. Det er faktisk ikke første gang det skjer. Jeg hadde en lignende kollisjon på en friidrettsbanen da jeg kjørte stakeintervaller en gang, avslører 27-åringen.

Saturday, March 21st, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments