«Ja, kanskje det. Er du pen?»

(Dagbladet): Velger man å være en framtredende person i offentligheten i 2015, er det vanskelig å unngå hets.

«Fuck deg»

Så er også tilfellet for den svenske operasangeren Rickard Söderberg (39), som daglig opplever å få stygge kommentarer, skriver det svenske nettstedet Metro.

Sangeren er åpent homofil, og han er en aktiv forkjemper for de homofiles rettigheter.

Enkelte har latt seg provosere voldsomt av 39-åringen. Som regel kommer de hatefulle kommentarene anonymt på nettet, men nylig tikket det inn en tekstmelding på Söderbergs telefon:

“Fuck deg, homsejævel!!!”

Var ikke anonym

Tekstmeldingen inkluderte avsenderens telefonnummer, og operasangeren lot ikke sjansen til å ha det litt moro på trollets bekostning gå fra seg.

- Ja, kanskje det. Er du pen? svarte han. Og da han ikke fikk noe svar, fulgte han opp med: – Hallo?

Söderberg har selv delt et bilde av korrespondansen på både Twitter og Facebook, og han ser ut til å ha moret seg kostelig.

For selv om personen i den andre enden ikke svarte, greide ikke artisten å motstå fristelsen til å sette inn nådestøtet.

- Altså, jeg har et travelt tidsskjema, så skal det bli noe fuck må vi avtale et tidspunkt. Men jeg har jo nummeret ditt nå. Kyss, skriver han.

- Veldig, veldig morsomt

Til Metro sier han at han får tilsvarende kommentarer daglig, men at det er uhyre sjelden de kommer med en avsender. Han tror ikke personen mente å være identifiserbar.

- Jeg syntes at det var veldig, veldig morsomt. 99,9 prosent gir seg ikke til kjenne, og det hadde antakeligvis ikke denne personen tenkt til å gjøre heller.

Han planlegger ikke å gå videre med saken.

- Såpass fæl er verden i dag og såpass fæle er personer som gjemmer seg bak anonymitet på nettet. Det er kjempetrist, men det er bedre at de skriver til meg som har et støtteapparat enn at de skriver til en ung person, som kanskje nettopp har kommet ut av skapet, sier han til Metro.

Monday, January 19th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments