Hells Angels-topp reiser frivillig for å sone dommen i Nederland


ULLERSMO (Dagbladet): Hells Angels-toppen Ove Jørgensen Høyland (53) har etter å tvilt seg fram, meldt seg frivillig til å sone i det «norske» fengselet i Nederland. Høyland regnes av politiet for å være den virkelige lederen av Hells Angels i Norge.

- Jeg har vært i tvil, men det som Kriminalomsorgen har skissert for meg, gjør at jeg meldte meg for å flytte til Nederland, forteller Hells Angels-toppen Ove Jørgensen Høyland til Dagbladet.

Høyland soner en lengre narkotikadom, og har sittet på Ringerike, under et strengt regime.

- Samboeren min har kreft, når hun har besøkt meg, har vi hatt en glassvegg mellom oss. Det regner jeg med at vi slipper nå.

Ove Jørgensen Høyland har drøftet flyttingen til Nederland med samboeren.

- Hun er innstilt på å komme på besøk, selv om det er langt å reise.

Hells Angels-mannen er også forespeilet at det er gode treningsmuligheter i Norgerhaven.

- Det er klart at det er positivt.

Han er derimot ikke opptatt av at dagpengene for fangene som blir flyttet fra Norge til Nederland, øker med 30 kroner dagen fra 61,50.

- Vi har blitt fortalt at det er bedre butikk og langt større utvalg i det nederlandske fengselet. Det er selvfølgelig positivt, sier Høyland.

53-åringen tar det for gitt at forholdene i Nederland blir lettere, enn hva han har sonet under i Ringerike fengsel.

- Kriminalomsorgen har også fortalt at det går an å fiske i fengselet. Flere store gjedder skal ha blitt tatt på stang i kanalen som renner gjennom fengselet.

- Uansett ser jeg fram til å sone ferdig, bare det ikke blir besøk fra samboeren bak en glassvegg, sier Hells Angels-mannen.

Monday, August 31st, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
October 2023
M T W T F S S
« Oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recent Comments