Går mot slutten for «Game of Thrones»


(Dagbladet): Det er tv-selskapet HBOs programsjef Michael Lombardo som minner om at etter fem sesonger med den besettende fantasyserien går det ubønnhørlig mot slutt.

Ifølge Associated Press har Lombardo røpet overfor den amerikanske tv-kritikerforeninga at produsentene bak «Game of Thrones» ser for seg ytterligere tre sesonger.

Det betyr at det blir slutt på regelmessige oppdateringer om maktkampen på fantasikontinentet Westeros etter totalt åtte sesonger, og at den tungt avhengige fanskaren må finne seg en ny favorittserie innen 2018.

- Jeg håper alltids at de ombestemmer seg, men jeg tror det er det vi ligger an til nå, sa Lombardo på sommermøtet til Television Critics Association i Beverly Hills ifølge nyhetsbyrået.

Den femte sesongen av serien, med materiale fra roman fire og fem i George R.R. Martins «A Song of Ice and Fire»-serie, er akkurat ferdig, og sesong seks gikk nylig i opptak i Irland og Spania.

En av de store snakkisene i den femte sesongen var også et tema for HBO-sjefen. Har du ikke sett sesongen og vil bevare spenninga må du dermed slutte å lese nå.

.
.
.
.
.

Det dreier seg naturligvis om endeliktet til den populære figuren Jon Snow. Lombardo brukte krikermøtet til å torpedere de mange fantasifulle ønsketekningene om at Stark-klanens uekte barn – overbevisende spilt av Kit Harrington – skulle vekkes til live igjen.

- Han er død, død, død. I alt jeg har sett, hørt og lest, slår HBO-sjefen fast.

De dårlige nyhetene kan kanskje døyves noe med siste nytt på castingfronten.

En skuespiller som ifølge Entertainment Weekly vil dukke opp i en ikke spesifisert rolle neste års sesong, er nemlig Ian McShane (72) – kjent som grinebiteren Al Swearengen i westernserien «Deadwood» og som bad guy i forrige «Pirates of the Caribbean»-film.

Monday, August 3rd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments