Drept mor (43) i Vest-Agder etterlater seg åtte barn


(Dagbladet): Den 43 år gamle kvinnen som ble funnet drept i Nodeland i Songdalen kommune i Vest-Agder fredag kveld og den drapssiktede ektemannen (49), etterlater seg åtte barn, opplyser seksjonssjef John Thomas Homme ved Kristiansand politistasjon til Dagbladet lørdag morgen.

- Familien er opprinnelig fra Syria, og har bodd på denne adressen siden november i fjor. Vi har foreløpig ikke fått oversikt over hvor lenge de har vært i Norge, sier Homme.

Den drapssiktede ektemannen meldte seg selv for polititiet i Kristiansand like før klokka 22 i går kveld.

- Han er avhørt foreløpig i dag, men vi kan foreløpig ikke opplyse noe om hvordan drapet har skjedd eller om siktede har forklart seg om motiv, sier Homme.

Kriminalteknikere har jobbet i boligen i natt.

- Politiet har har avhørt flere personer ved åstedet, opplyser seksjonssjef Homme.

15 år og yngre

Kriseteamet i Songdalen kommune og barnevernsvakta i Kristiansand har foreløpig tatt hånd om de åtte barna. Noen har flyttet ut fra hjemmet,og de som bodde hjemme er i alderen fra 15 år og nedover.

- Dette er en tragisk hendelse, som berører mange. Det er barna som har vår fulle oppmerksomhet. Vi har allerede vært i kontakt med rektorene på to skoler der noen av barna er elever. Skolen skal være best mulig forberedt både når de rammede barna og de andre elevene er tilbake mandag, sier assisterende rådmann Kjell Sverre Langenes i Songdalen kommune.

Både assisterende rådmann og drapssiktede forsvar, advokat Knut Henning Larsen, har fått opplyst at den syriske familien har vært i Norge år.

- Jeg bisto klienten under et to timer langt avhør i natt. Han erkjenner de faktiske forhold, og er i bunnløs sorg og fortvilelse over det som har skjedd, sier forsvareren til Dagbladet.

Saturday, August 29th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments