Ble kjent for sex-tape og biseksuelt datingprogram. Nå er hun bannlyst fra TV på grunn av nazi-sympatier

(Dagbladet): Glamour-modellen Thien Thanh Thi Nguyen, kjent som «Tila Tequila» har blitt kastet ut av Big Brother etter at det kom produsentene for øret at hun tidligere har uttrykt sin beundring for Adolf Hitler på Facebook.

Innlegget, som siden har blitt slettet, het «Derfor sympatiserer jeg med Hitler del 1: Historien avsløres». Her uttrykte hun kontroversielle synspunkter om nazi-lederen. Hun ble også avbildet med et hakekors. Det skriver den britiske avisa Independent.

Channel 5 sier ifølge Telegraph i en uttalelse at de var «ukjent med synspunktene og holdningene hun har gitt utrrykk for».

- Det hun har skrevet, og har latt stå i lengre tid uten å korrigere, er fullstendig uakseptabelt, og derfor er hennes videre deltakelse i programmet utenkelig, sier en talsperson for kanalen.

Juks?

Dette er ikke første gang den 33 år gamle Nguyen, som var en av 13 deltakere i den 16. utgaven av Kjendis-Big Brother i Storbritannia, har fått overskrifter.

Hun ble først kjent gjennom sitt datingprogram «A shot at love with Tila Tequila» som gikk på lufta på MTV i 2007. Etter utslagsmetoden skulle hun date 16 heterofile menn og 16 lesbiske kvinner før hun så skulle sitte igjen med sitt hjertes utkårede.

Tross høye seertall møtte programmet ikke uventet krass kritikk. Flere interesseorganisasjoner tok til tale mot showet, og FOX News gikk så langt som å kalle det hele juks og fanteri. De mente at hun selv hadde kjæreste under programmet, og at alt bare var et pr-stunt.

Hun har selv avvist disse anklagene.

Voldsanklager

I 2009 ble reality-kjendisen innlagt på sykehus etter at hun hevdet hun ble fysisk angrepet av fotballstjerna Shawne Merriman.

Nettstedet TMZ dokumenterte at de to oppholdt seg på en nattklubb i San Diego kvelden før, der Tila Tequila i et avsperret område ustanselig skal ha utført lapdance for den 122 kilo tunge San Diego Chargers-spilleren.

Klokka 03.45 samme natt ble politiet oppringt av Tequila, som hevdet hun hadde blitt angrepet da hun ville forlate Merrimans bolig i forstaden Poway, skrev LA Times.

Nguyen var ikke alvorlig skadet, men ble fraktet til et sykehus for behandling og senere skrevet ut.

Fotballstjerna sa selv til nyhetsbyrået Associated Press (AP) at han ikke angrep Tequila, men at han var bekymret for sikkerheten hennes fordi hun virket full.

Forloveden døde

I 2010 døde hennes forlovede Casey Johnson. Johnson hadde diabetes, og det ble slått fast at dødsårsaken var at hun ikke hadde tatt medisinene sine.

Paret var bare forlovet i noen uker, og Ngyen hadde også planer om å adoptere Johnsons datter.

Johnson var datter av Woody Johnson, og arving til det kjente firmaet legemiddelfirmaet Johnson & Johnson

«R.I.P my Angel. @caseyjonsonJnJ u will forever be in my heart! I love u so so much and we will Marry when I see U in Heaven my Wifey,» skrev hun på sin Twitter-konto.

Sex-tape

Senere samme år var det en annen form for TV som var rot til kontroverser da kjempet hun en innbitt kamp om å få stoppet en sju år gammel privat sextape med en daværende kjæreste fra å bli utgitt.

- Hvis noen der ute forsøker å lekke en privat og personlig sexvideo med meg, som ikke var ment for offentligheten, kommer jeg til å ta det opp med advokatene min øyeblikkelig, sa Ngyen til kjendisnettstedet TMZ.com i slutten av september i 2010.

Da skulle det være snakk om to forskjellige filmer, med to forskjellige personer, en av hvert kjønn. To forskjellige blåfilmselskaper var interessert i rettighetene.

Datter

Så fulgte noen turbulente år for realitystjerna, men i november i fjor ble 33-åringen mor for første gang til en liten datter.

- Hun er så vakker og perfekt. Jeg er helt forelska i henne, uttalte Nguyen til nettstedet TooFab.

Dattera fikk navnet Isabella Monroe Nguyen, skrev nettstedet.

Saturday, August 29th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments