Balotelli reagerte etter takling. Da handlet fansen lynraskt. I dag fikk de takk


(Dagbladet): Det prestisjetunge oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United i går hadde alt man kunne ønske seg. Manchester United trakk det lengste strået i en høydramatisk kamp, som inneholdt både en utvisning, tre mål og en straffebom.

Det var utvilsomt høy temperatur. Det kom til syne da Liverpool-innbytter Mario Balotelli ble taklet av United-stopper Chris Smalling og endte i reklameskiltene.

Balotelli føk opp og var tydelig irritert etter taklingen. Da reagerte Liverpool-fansen raskt: Supporterne på Anfield-tribuna tok tak om italieneren og holdt ham tilbake.

- Jeg var ikke alene

Hadde situasjonen utviklet seg kunne vondt blitt verre for Balotelli og Liverpool som alllerede hadde måttet se Steven Gerrard forlate Anfield-gresset etter å ha vært på banen i bare 40 sekunder. Balotelli hadde nemlig allerede et gult kort.

I dag takker han fansen på Facebook.

- Selv om vi prøvde gikk det aldri vår vei. Men en ting var sikkert: Jeg var ikke alene der ute på banen, skriver Balotelli. Vedlagt er et bilde av situasjonen.

Lynrask utvisning

Men det er Steven Gerrards lynraske røde kort som udiskutabelt er den store snakkisen etter kampen. Etter å ha stemplet Uniteds Ander Herrera ble han sendt i garderoben. For det tar Gerrard på seg full skyld.

- Jeg har skuffet lagkompisene mine og fansen, sa en Steven Gerrard som tydeig var veldig lei seg.

Ifølge BBC kan Gerrard, hvis siste sesong i Liverpool går mot slutten, bli utestengt i tre kamper.

- Det må jeg bare godta. Utvisningen var korrekt. Jeg har skuffet lagkameratene mine og fansen, og jeg tar det fulle ansvar, sier Steven Gerrard.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det, men det var trolig en reaksjon til taklingen i forkant. Mer burde jeg vel egentlig si om det. Jeg ønsker bare å unnskylde overfor de i garderoben og supporterne, sier Liverpool-kapteinen.

Monday, March 23rd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments