Sjekk Nico & Vinz’ private bilder fra USA-eventyret

(Dagbladet): Nico & Vinz har i løpet av det siste halve året inntatt Itunes-førsteplassen i 40 forskjellige land med låta «Am I Wrong». 

I tillegg var de ikke langt unna å kapre den øverste plassen på verdens gjeveste hitliste, Billboard Hot 100, og var de første nordmennene siden a-ha som toppet den britiske hitlista. 

Det har gjort at de har fått reise land og strand rundt i USA for å spille konserter og gjøre tv-opptredener før de slipper albumet «Black Star Elephant» på mandag.

USA-reiser

Dagbladet har fått lov til å trykke noen av deres private USA-bilder, tatt av fotograf Jonas Meek Strømman.

Og – stjernemøtene har blitt mange.

De har blitt invitert på tv-showene til Ellen DeGeneres, Jimmy Fallon og Jimmy Kimmel, og har vært på turné med Bruno Mars. Senere i høst blir de også med R&B-storheten Usher når han legger ut på tur. 

- Jeg sa hei til Pharrell, og manageren kom bort etterpå og sa at de digga «Am I Wrong». Det var veldig hyggelig, sier Vincent Dery.

Selv om de bor i Los Angeles og bor i et digert hus med svømmebasseng sammen med manageren Amanuel Kidane, bedyrer de at det blir lite festing.

- Hvis vi er på en fest, så er det mest sannsynlig fordi vi opptrer på den. Jeg har ikke skjønt hvordan artister kan jobbe hele dagen, så drikke seg fulle og dra i studio igjen dagen etterpå. Vi legger oss i alle fall tidlig hvis vi har muligheten. Vi må restituere mellom slagene, sier Dery.

- Det føles feil å bruke tida å  feste hvis man har et produkt man har lyst å få ut. Når vi får tid, må vi hvile kroppen slik at vi kan jobbe enda hardere etterpå. Eller bruke tiden på venner og familie. Vi har ikke lyst til å brenne lyset i begge ender. Vi vil ta de rette valgene slik at vi kan nå potensialet vårt, sier Nicolay Sereba.

Mange fristelser

Oslo-guttas musikalske USA-eventyr startet i vår, da de debuterte med låta «Am I Wrong» på Billboard-listas 91. plass. Siden fortsatte Nico & Vinz å klatre oppover den gjeve lista, med en stabil fjerdeplass som beste plassering. I tillegg klatret de helt til topps på singellista i Storbritannia.

Men de blir ikke høye på pæra, insisterer Nico & Vinz.

- Nei, absolutt ikke. Men det er sikkert mange som hadde håndtert det på en helt annen måte. Det handler om at vi er godt oppdratt og hva som er viktig for oss. Det finnes mange fristelser – å ville leve i sus og dus, bruke mye penger eller damer – men vi er ikke fristet. Vi har så mye vil vil ha gjort og har ikke oppnådd det vi ønsker ennå. Det gjør at vi blir ydmyke. Det holder oss nede, forklarer Sereba.

Flere store aktører i den amerikanske musikkbransjen har banket på døra hos den norske duoen den siste tiden. Men ingen har fått napp. 

Nei til stjerneprodusent

Heller ikke Rodney «Darkchild» Jerkins, mannen som har hjulpet Destiny’s Child («Say My Name») og Jennifer Lopez («If You Had My Love») til toppen av verdens gjeveste hitliste, Billboard Hot 100, ble akseptert. De siste 15 årene har han også produsert låter for blant andre Michael Jackson, Justin Bieber, Whitney Houston og Beyoncé.

- Rodney Jerkins hadde lyst til å jobbe med oss. Men det var ikke interessant for oss akkurat da, sier Nicolay Sereba til Dagbladet.

Det har gjort at albumet deres «Black Star Elephant», som allerede nå kan streames i Spotify, er helnorsk.

- Vi har for det meste jobbet med produsentene William Wiik Larsen og Thomas Eriksen, i tillegg til Stargate. Sirkus Eliassen har også skrevet én av låtene på albumet. Det var bare de gutta som klarte å treffe sounden vår, ikke de utenlandske, sier Sereba.

Kjærester hjemme

Landeplagen «Am I Wrong» har gjort at Nico & Vinz har blitt fotfulgt av verdens største kjendisnettsted, TMZ, når de har vært i New York.

Stjernestatusen har også bidratt til at det er flere damer som tar kontakt. 

- Du får så mye mer mojo når damene finner ut hva du driver på med. Da blir du interessant. Men vi er så mye ute og reiser at vi ikke har hatt så mye damer etter oss, egentlig. Fokuset er vårt ligger ikke der, sier Sereba.
 
-  De er veldig stolte av oss og tålmodige. Med internett er vi i kontakt med dem hele tiden. Det er jo avstandsforhold  - men det funker på en bra måte. Av og til kommer de jo besøk hos oss og av og til er vi hos dem, forteller Sereba.

Tuesday, September 30th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments