Leo vil droppe klåinga etter date med Erlend Elias

(Dagbladet): Leo Ajkic (30) har gjort to sesonger av «Typen til» på NRK etter at Live Nelvik hoppet av, og nå er konseptet blitt hedret med Gullrute-nominasjon i kategorien beste underholdsningsprogram.

Leo Ajkic tester rett og slett ut hvordan det er å være kjæresten til en rekke kjente personer, og har datet blant andre Sandra Borch, Linn Skåber og Triana Iglesias.

«Typen til» er nominert sammen med «Trygdekontoret», «På tur med Dag Otto» og «The Voice».

• Se hva Leo synes om den gjeve nominasjonen i videoen øverst.

- Krevende

I episoden som sendes på NRK i morgen, dater han Erlend Elias Bragstad, som også har sin egen nettserie på db.no.  

- Det er et program hvor du gir mye av deg selv, hvordan har det vært å utlevere seg på tv?

- Det har vært krevende, jeg har sett på det litt som å være en skuespiller, en utfordring. Det er ikke alltid jeg representerer meg selv, det skal jo være mulig for andre å kjenne seg igjen, og da må jeg gjøre ting som ikke nødvendigvis er meg, og det kan ofte bli flaut, sier Ajkic til Dagbladet.

- Som hva da?

- Alt fra å snakke kosete til å se hverandre i øynene med konfetti og roser i senga. Men når folk er forelsket så gjør de sånne ting som er flaut for andre.

- Veldig nær

- Er du blitt kjent med noen nye sider ved deg selv?

- Det har jeg sikkert. I neste epsiode, spesielt for der dater jeg en gutt. Da kjenner jeg litt mer på hvordan det er å være jente.

- Det er da du dater Erlend Elias?

- Ja, det var en stor ære og veldig lærerikt.

- På hvilken måte da?

- Han er veldig nær fysisk, jeg sto veldig nær ham. Det fikk meg til å tenke på om jeg noen gang har vært litt for fysisk og nær med ei jente som ikke er så hypp på det. Gutter klår ofte og sånn, ikke at jeg gjør det, men jeg kommer ikke til å gjøre det framover fordi jeg vet hvordan det føles, sier Leo.

Monday, March 31st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments