- I henhold til både UEFA og FIFA er det forbudt

(Dagbladet): Manchester United og Louis van Gaal kunne feire sin ellevte strake seier på Boxing Day tidligere i ettermiddag da Newcastle ble slått 3-1 på Old Trafford.

Dermed har «De røde djevlene» fått en god start på det hektiske juleprogrammet, men alle er ikke like fornøyde. Ifølge The Guardian-journalisten Daniel Taylor kom nederlenderen med en sarkastisk melding om nettopp det på pressekonferansen etter kampen.

- Et siste spark fra van Gaal om juleprogrammet: «I henhold til både UEFA og FIFA er det forbudt å spille to ganger iløpet av 48 timer – men ok, det er England», skriver Taylor på Twitter.

Kan ikke ønske mer

Wayne Rooney ble kampens store spiller med sine to scoringer og ene målgivende pasning, men han fikk god støtte fra resten av angrepsapparatet.

Juan Mata noterte seg for én målgivende pasning. Det samme gjorde Radamel Falcao, mens Robin van Persie satte inn kveldens tredje.

Van Gaal var full av lovord om Rooney spesielt.

- Jeg vil ha ham som en offensiv midtbanespiller akkurat nå. I dag scoret han to og hadde én målgivende pasning. Hva mer kan jeg vel ønske meg. Han har lungekapasiteten til å løpe i 90 minutter som en midtbanespiller, sier nederlenderen.

Som Scholes

Rooney selv var naturlig nok også godt fornøyd etter den imponerende angrepsforestillingen.

- Det er en rolle jeg kjenner godt og har spilt i mange ganger. Manageren har gitt meg lov til å gå framover og trekke inn i boksen. Akkurat som Paul Scholes gjorde så mange ganger iløpet av sin karriere, sier Rooney.

- Det er deilig å vinne, det er deilig å score og jeg er kjempefornøyd med prestasjonen vår i dag.

Friday, December 26th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments