Hylles av tv-seerne etter «Farmen»-exit

(Dagbladet): Til tross for et solid favorittstempel på vei inn i finaleuka, måtte Finn Olav Odde i kveldens «Farmen»-episode se seg slått i hinderløypa og på vei hjem til kona på Ørlandet.

Den kontroversielle svakstrømsmontøren har vunnet mange fans for sin ukuelige arbeidsinnsats på Li gård i Stange, der årets utgave av TV 2-realityen ble spilt inn tidligere i høst.

Urettferdig

Nå hylles han på sosiale medier.

«Synd det, Finn – du er vinneren uansett» og «dette er urettferdig» er blant reaksjonene som har kommet inn på «Farmen»s facebookside.

Mange erklærer nå at de vil droppe å se semifinalen og finalen på søndag, og er uinteressert i om det er Charlotte Thøgersen (25), Magnhild Vik (43) eller Olav Harald Ulstein (51) som vinner.
 
«Jeg har sett farmen for aller siste gang! Vil ikke meg selv så vondt en gang til! De to minst verdige deltakere er med i semi finalen?», skriver en.

Ingenting å skjemmes over

facebookgruppa der over 41 000 Finn Olav-tilhengere har samlet seg, får han skryt både for innsatsen og for sin ydmyke beklagelse for at han har beskyldt Magnhild Vik for å være et «mobbetroll».

Det skjedde etter steile fronter mellom ham på den ene siden og Vik og Ulstein på den andre.

«Dette var synd, veldig synd, Finn Olav, men du kan gå med hodet høyt hevet og har ingenting å skjemmes over! Moralsk vinner er du uansett. Du er også stor nok til å rekke ut hånden og be om unnskyldning for å ha brukt ordet mobbing. Det vi seerne har sett, er for oss mobbing, uansett hva», lyder kveldens oppdatering der i gården.

Pinlige øvelser

Twitter velter Finn Olavs tilhengere frustrasjonen ut over tastaturet.

«Pinlige øvelser i farmens finaleuke: Kan du ikke løpe over planker på vannet, kan du ikke vinne. Ingen verdig vinner igjen», skriver en.

«Jeg er 10 ganger mer lei meg over at Finn er ute av farmen, enn at Brann rykker ned i første», skriver en annen.

Flere innrømmer at de begynte å gråte da resultatet var klart. Andre foreslår kronerulling for å finansiere hytte og bil til Finn Olav – den samme premien som blir vinneren til gode. Den er verdt over en million kroner.

Det hadde i tilfelle ikke kommet som noen overraskelse på mannen selv.

- Det hadde ikke forbauset meg om noen hadde ringt meg og sagt at de ville sponse meg med en hytte, sier han til Se og hør.

Skuffet over seg selv

- Jeg fikk ingen knekk psykisk, men jeg var så skuffet over meg selv. Det stikker i kroppen min bare jeg tenker på det. Jeg hadde maks, maks uflaks. Jeg hadde stang ut på tre øvelser, sier han.

- Gaute spurte meg om jeg var skuffet over å ikke komme til finalen, og da svarte jeg at jeg ikke kommer til å glemme det på flere år. Og det kommer jeg ikke til å gjøre heller. Jeg tror jeg aldri i livet kommer til å glemme det, faktisk. Det var så ufortjent, sier Finn Olav.

Wednesday, November 26th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments