Får kanskje spille fotball igjen fire år etter at han matet ekskjæresten til hundene

(Dagbladet): Bruno Fernandes de Souza (28) var kaptein for den brasilianske klubben Flamengo, og mange trodde at han kanskje ville vokte målet til Brasil under VM på hjemmebane denne sommeren.

Men den drømmen brast da keeperen ble dømt til 22 års fengsel for drapet på sin ekskjæreste Eliza Samudio i 2010.

Saken vakte enorm oppsikt i Brasil, spesielt for måten drapet skal ha blitt begått på. Kvinnen skal ha blitt kvalt før hun ble matet til Brunos rottweilere.

Kan gjøre comeback

Til tross for det makabre drapet kan keeperen nå få muligheten til å ta opp karrieren som fotballspiller. Ifølge brasilianske Globo har Bruno skrevet under på en kontrakt for amatørlubben Montes Claros FC.

Han skal ifølge avisa ha signert på en femårskontrakt i dag, som vil løpe fram til 27. februar 2019. Men først må domstolen godkjenne avtalen.

Hans advokat forteller at Bruno ble dypt rørt over muligheten til å komme tilbake på fotballbanen, og at keeperen er svært spent. Han får muligheten til å spille som en del av et rehabilliteringsprogram.

- Loven gir ham muligheten til å jobbe, selv om han er på en lukket avdeling, sier advokaten Francisco Simim.

Han skal ifølge avisa få rundt 1430 dollar (rundt 8500 norske kroner) i måneden som lønn for jobben.


Makabert drap

Bakgrunnen for den makabre historien er en vill orgie som fant sted i 2009. I etterkant av orgien viste det seg at Eliza var gravid og hun hevdet barnet tilhørte Bruno. Flamengo-keeperen skal ha blitt svært forbannet over at Eliza valgte å beholde barnet og tvilte på om det var hans.

- Det var en orgie, disse festene er vanlig i våre kretser. Jeg hadde sex med henne – alle hadde det, fortalte Bruno magasinet Veja før arresten, ifølge irishtimes.com.

Før Samudio forsvant hadde hun beskyldt Bruno for kidnapping, vold og forsøk på tvungen abort. Barnet blir nå oppdratt av den avdøde kvinnens mor.

Bruno nektet for drapet helt siden mistanken oppsto i 2010, men innrømmet i retten at han visste om, og godkjente, drapet.

Dommeren ga Bruno strafferabatt ettersom han til slutt valgte å tilstå.

Friday, February 28th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
December 2023
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments