- Berømmelsen ødela meg

(Dagbladet): I oktober-nummeret av motemagasinet Elle, der skuespiller Anne Hathaway (31) pryder forsida, forteller stjerna blant annet om veien opp til sin eventyrlige karriere.

De fleste husker kanskje Hathaway for sin rolle i Disney-filmen «Prinsesse på prøve» fra 2001, men det var gjennom suksessfilmen «The Devil Wears Prada» fem år senere, at skuespilleren for alvor ble lagt merke til i Hollywood.

For Hathaway tok den øyeblikkelige berømmelsen fullstendig overhånd.

Utslitt

I intervjuet med magasinet, gjengitt av nettstedet E!, forteller 31-åringen fra New York om en krevende og utmattende periode av livet sitt.

- Denne berømmelsesgreia? Det ødela meg fullstendig i lang tid.

- Jeg klarte ikke å forholde meg til det, og ble helt utslitt. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle engasjere meg, erkjenner stjerna.

Til tross for at skuespilleren mottok mange råd på veien, trekker hun fram én viktig årsak til at det gikk galt.

- Folk sa «du trenger jo bare være deg selv». Problemet var bare at jeg ikke hadde funnet meg selv i det hele tatt, forteller hun.

Tok en pause

Hathaway, som har gjort seg bemerket i filmer som «Brokeback Mountain», «The Dark Knight Rises» «Love & Other Drugs» og «Les Misérables», tok et overraskende opphold fra rampelyset i fjor, etter å blitt kritisert for Oscar-belønnelsen hun mottok for sistnevnte film.

- Jeg fikk inntrykk av at folk trengte en pause fra meg, fortalte hun den gang Huffington Post.

Nå er stjerna imidlertid tilbake for fullt, og vil snart bli å se på kinolerretet igjen i sci-fi-filmen «Interstellar», der hun spiller mot blant andre Matthew McConaughey (44).

Filmstjerna, som giftet seg med skuespiller Adam Shulman i 2012, forklarer overfor Elle at hun føler seg langt mer trygg i dag enn hva hun har gjort tidligere.

- Jeg er ikke bekymret lenger, og har innsett at jeg ikke trenger en «godkjennelse» fra andre. Jeg blåser i om folk liker meg eller ikke, og det er veldig befriende, forteller hun.

Wednesday, October 1st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments