Ylvis bekreftet til et av USAs mest populære talkshow


(Dagbladet): Ylvis-brødrenes mye omtalte megahit «The Fox» fikk dem tidligere denne måneden både på gjestelista til Ellen DeGeneres og inn på en sensasjonell 13. plass på den amerikanske Billboard-lista. Siden har ryktene gått om at de muligens skal ta turen tilbake til USA igjen for nye oppdrag.

I kveld får Dagbladet bekreftet av «Late Night With Jimmy Fallon»-redaksjonen at Bård og Vegard Ylvisåker skal framføre «The Fox» hos dem i neste uke.

- De er booket av oss den 9. oktober, skriver Amber James, senior press manager i NBC, i en e-post til Dagbladet.

Der er Ylvis-brødrene er i godt selskap. Fallon, som har hatt et snitt på 3,6 millioner seere i år, er kjent for å ha flere av verdens største kjendiser som gjester.

Justin Timberlake er som husgjest å regne, mens Lindsay Lohan, Steve Buscemi, Derek Jeter, Ben Affleck, Ricky Gervais og mannen med det passende navnet Michael J. Fox alle har vært innom programmet de siste to ukene. 

Brødrenes amerikanske debutopptreden foran et publikum, skjedde imidlertid på festivalen iHeartRadio i Las Vegas for to uker siden. Ylvis var kveldens overraskelsesartister og framførte «The Fox»  på MGM Grand Arena som et innslag mellom opptredenene til Chris Brown and Katy Perry. Også Paul McCartney, Miley Cyrus, Maroon 5, Muse, Queen og Elton John var trekkplaster under Las Vegas-festivalen. 

«The Fox-»musikkvideoen har nå fått over 70 milioner visninger på YouTube. Medieviter Magnus Brøyn har tidligere uttalt til Dagbladet at Ylvis-hiten er inne i «en kritisk fase» nå om den virkelig skal bli stor i USA.

- Det at de nå drar tilbake til USA er helt avgjørende for hvor stor suksess denne videoen blir. De er nødt til å dra ned dit for å utnytte interessen mens den er på topp, har 

Musikkjournalist Asbjørn Slettemark er enig i at det er viktig å være til stede om du ønsker å lykkes i det amerikanske markedet.

- Tilstedeværelse er ekstremt viktig i den bransjen Ylvis jobber i, spesielt i USA. Den sjansen de har fått er absolutt helt unik, og de har et potensial til å nå bredere ut enn hva de har gjort hittil. Det er fremdeles mange i USAs befolkning som ikke vet hvem Ylvis er, så de har mye å vokse på, sier han.

Monday, September 30th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments