- Han elsker å slikke meg under armene

(Dagbladet): Mens noen kjendiser er veldig forsiktige med hva de sier til pressen er det også mange som kanskje burde tenkt seg om to ganger før de åpnet munnen.

Med hundrevis av intervjuer og TV-opptredner på CVen skulle man tro at de hadde lært seg hva det er greit å snakke om offentlig, og hva man heller burde holde for seg selv. Likevel er det ikke sjelden at verdens mest kjente fjes byr i overkant mye på seg selv.

Slikker armhuler

Twilight-stjerna Kristen Stewart er kjent for å være forsiktig med å utlevere privatlivet sitt. Under et intervju med britiske Vouge slapp det likevel ut noen detaljer om forholdet med den daværende kjæresten Robert Pattinson som hun kanskje burde spart seg for:

- Jeg elsker hvordan han lukter. Og han hvordan jeg lukter, han elsker å slikke meg under armene. Jeg skjønner ikke den besettelsen med å skulle vaske av seg lukta. Den lukta av noen du elsker.

Bedre blir ikke denne kommentaren av at Robert Pattinson selv har avslørt at han ikke er så veldig opptatt av personlig hygiene.

- Jeg ser ikke helt poenget med å vaske håret. Hvis du ikke bryr deg om håret ditt er rent eller ikke – hvorfor skal du da vaske det? Min personlige hygiene er ganske ekkel, fortalte den populære Twilight-skuespilleren til bladet New Magazine.

For mye informasjon…

Hollywood-kjekkas James Franco innrømmer villig at han er glad i å tilfredstille seg selv. Ifølge Celebuzz fortalte Franco at en av grunnene til dette er at han har så mye ledig tid:

- Jeg tilbringer en god del tid alene, spesielt når jeg reiser. Jeg synes ikke det er så ille i grunn for jeg har alltid mye jeg kan gjøre på egenhånd… Så når jeg er alene onanerer jeg mye. Jeg vet ikke hvorfor. Når man har dager der man har mye man skal lese eller skrive blir det litt sånn at man heller ligger på sofaen eller i senga og gjør det… Jeg pleier vel å gjøre det rundt fire-fem ganger om dagen.

Er det én mann som er kjent for sine elleville kommentarer er det skuespiller Charlie Sheen. Han snakker åpent om sex med prostituerte, dopmisbruk og sitt bitre forhold til ekskona Brooke Mueller. Her er noen av Sheens mest minneverdige utsagn:

- Jeg bruker et dop. Det heter Charlie Sheen. Det er ikke mulig å få tak i fordi du vil dø om du prøver det. Ansiktet ditt vil smelte og barna dine gråte over din ødelagte kropp, fortalte Sheen da han gjestet ABC News i 2011.

- Jeg har en 10 000 år gammel hjerne og busemennene til en 7-åring. Slik vil jeg beskrive meg selv, sa skuespilleren til CNN-vert Piers Morgan.

Maraton-sex

Det er ikke ofte David Beckham (38) og hans kone Victoria forteller de mest personlige hemmelighetene, men for en knapp måned siden lettet Beckham kanskje litt for mye på sløret da han fortalte om sin noe spesielle velkomst i Manchester United på 90-tallet:

- Alle hadde en slags innvielse vi nye måtte gjennom på ungdomslaget, det var den mest ukomfortable… Det å måtte se på bilder av Clayton Blackmore mens jeg gjorde visse ting. Det er til og med flaut å snakke om, fortalte den tidligere fotballproffen til Metro.

Skuespiller Olivia Wilde er kjent for sine roller i blant annet TV-serien «House» og filmen «Tron». Under et stort arrangement for noen år siden la hun ut om hvordan det var å skilles fra sin mann gjennom åtte år, den italienske filmskaperen Tao Ruspoli – og det med sin nye kjæreste i salen.

- Det føltes som om vaginaen min døde, skrudde seg av. Du kan lyve til din familie rundt middagsbordet og fortelle at alt er fint på hjemmefronten, men du kan ikke lyve til din vagina, uttalte Wilde mens hun holdt en tale på arrangementet, ifølge Vulture.

Hun passet imidlertid også på å få inn en setning om hvor fint forholdet til hennes nye kjæreste, komikeren Jason Sudeikis, er:

- Vi har sex som kenyanske maratonløpere!

Friday, December 27th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments