Fikk ta avsparket for Real Madrid


(Dagbladet): På sin egen 23-årsdag har Magnus Carlsen fått en gave han sent vil glemme. Og den kom fra favorittklubben hans, Real Madrid.

Real Madrids mektige president Florentino Pérez har fått med seg Magnus Carlsens sjakktriumf i India – og vil hylle ham på klubbens egen hjemmebane.

- De tok kontakt og ville hylle ham etter VM-seieren. Og det var president Florentino Pérez som sendte et formelt brev og spurte, forteller manager Espen Agdestein til Dagbladet.

Kapteinen fulgte med

Det takket selvfølgelig Magnus Carlsen ja til, og fikk i kveld ta æresavspark under kveldens La Liga-kamp mellom Real Madrid og Real Valldolid, som vises på kanalen Max.

Det er noe de har av og til, så det er jo stas å bli gjort ære på, på den måten, forteller manageren.

Rett før kampstart fikk Magnus Carlsen komme ut på banen, kledd i Real Madrid-drakt, og hilse på kapteine og dommerne, før han ble tatt med til midtsirkelen.

Der fikk 23-åringen ta avspark for Real Madrid, mens kaptein Sergio Ramos så på.

Manageren forteller at etter Carlsen har blitt hyllet i midtsirkelen, vil han se kampen i presidentens VIP-losje, for deretter å gjennomføre flere intervju, blant annet med Real Madrids egne hjemmeside og klubbmagasin.

Skulle slappe av hjemme

Egentlig skulle 23-åringen ta det rolig hjemme i Norge etter VM-kampen, men de planene endret seg kjapt da brevet fra Real Madrids president kom.

- Han takket ja til det, siden han er fan av Real Madrid. Han hadde egentlig tenkt å slappe av hjemme, men da ble det avslapping i Spania i stedet for, sammen med venner, forteller Agdestein til Dagbladet.

Selv spiller Magnus Carlsen for 6. divisjonslaget Fremad Famagusta.

Agdestein forteller at forespørselen om å bli hyllet hos favorittklubben, kom for noen dager siden.

- Det er først og fremst veldig artig, siden han er Real Madrid-fan. Han har vært med på mye stort, men dette er nok artig for ham.

Forruten å bli gjort stas på av Real Madrid sier manageren at Carlsen tar feiringen av 23-årsdagen på en rolig måte.

- Han pleier ikke å lage så stort nummer ut av bursdager, forteller Agdestein.

Saturday, November 30th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments